Gent de Compromís: Donem la benvinguda a un nou i esperançador espai de debat

Acaba de presentar-se la web de Gent de Compromís [http://www.gent.compromis.ws] així com les pàgines a Facebook i la resta del mon digital.  Gent de Compromís aplega tots els militants no adscrits de Coalició Compromís, és a dir, totes les persones que en formen part però no pertanyen a cap dels partits de la coalició.  Com assenyalen, “naixem d’una aposta ferma i decidida per un projecte col·lectiu obert, plural, transparent i innovador que aposta per l’aprofundiment democràtic”.

Des de la modèstia del nostre projecte, curiosament tan semblant i a penes amb unes poques setmanes més de vida, volem donar-li la benvinguda a aquesta nova via de diàleg de la que esperem aprendre i molt.

Nosaltres, Gent amb Iniciativa formem un col·lectiu format per gent i simpatitzants d’Iniciativa a les comarques castellonenques.  Òbviament, partim de punts diferents, però l’esforç sembla molt semblant, ja nosaltres intentem, justament, un model de diàleg i comunicació gens institucional que potencie debat i propostes, una via més directa amb la gent, afavorint la resposta i la participació.  Fins i tot aquells/aquelles de nosaltres que cotitzem a Iniciativa, volem fugir de qualsevol esperit partidista, centrant-nos en l’adequació a les necessitats reals de les persones dels valors ecologistes, socialistes i valencianistes.

Benvinguts, Gent de Compromís.  Confiem compartir moltes coses i sumar esforços per arribar al canvi democràtic que aquest país, cada dia més franquista i saquejat, necessita urgentment.

Deixa un comentari